Bel: 0523 208 007 of mail:

Hou van Holland LIVE

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set + ledwall


Samenstelling:

7 personen


Hou van Holland LIVE boeken bij Artist Agency Nederland

Hou van Holland LIVE is de ultieme coverband met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Hou van Holland LIVE betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten, gala’s en evenementen. Hou van Holland LIVE maakt van elk feest een knalfeest! Hou van Holland LIVE boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Topmuzikanten

Een optreden van Hou Van Holland Live betekent een avond lang de grootste hits, gespeeld door een geweldige 7 koppige LIVE band met TOP muzikanten! Voor Hou van Holland LIVE zijn de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan en regelmatig te zien zijn op TV.

Hou van Holland LIVE deelde het afgelopen jaar het podium met oa. : Jan Smit, Glennis Grace, Nick en Simon, Monique Smit, Danny Froger, Erik Hulzebosch en Wesley Klein.  Feestband ‘Hou van Holland LIVE’ levert een Hollands meezingfestijn van jewelste! Feest mee met de allerbeste NL hits van nu en toen.

Ervaar dit geweldige Hollandse superfeest zelf en kom snel bij de band kijken (en meezingen) bij een van de vele optredens. Gegarandeerd een geweldige show! Hou van Holland LIVE brengt een show die vol zit met publieksinteractie. Band én publiek maken samen de show. Op de videowall van 6 meter breed en 2 meter hoog zijn alle teksten mee te lezen. Dit maakt van de show een visueel spektakel!

Hou van Holland LIVE boeken

Wil je weten of de band beschikbaar is en wat de boekingsmogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Artist Agency Nederland voor meer informatie. Hou van Holland LIVE boeken doe je bij Artist Agency Nederland. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je op weg naar een onvergetelijk (a)meezing party!

Extra opties:

  • DJ All-round, incl. techniek: € 595,-
  • Blazerssectie 2 personen: € 600,-
  • Begeleiding bekende artiest: € 600,-
  • Extra set 1 x 45 minuten € 500,-
  • Kilometerprijs boven 200km retour vanaf Utrecht: € 3,-
Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...