Bel: 0523 208 007 of mail:

HoudenvanOranje.NL

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.395
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 240 minuten


Omschrijving:

Incl. geluid en licht tot 600 personen


Samenstelling:

Incl. DJ, decor + 1 artiest


HoudenvanOranje.NL boeken bij Artist Agency Nederland

Houden van Oranje.NL, dat is houden van alles waar ons mooie Holland voor staat: de gezelligheid, de meezingers, de polonaises en ga zo maar door! En het mooie is; deze feestgarantie kan jij nu ook in huis halen voor jouw evenement! HoudenvanOranje.NL boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederland.

4 Uur Feest!

HoudenvanOranje.NL is het nieuwste totaalconcept: 4 uur lang feest met de HoudenvanOranje.NL huis-DJ, die niet alleen het publiek opzweept met de leukste Nederlandstalige muziek, maar ook nog eens een fantastische presentator blijkt te zijn die als quizmaster prijzen uitdeelt aan de speldeelnemers!

Bekende artiesten boeken

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we de HoudenvanOranje.NL show uitgerust met optredens van diverse bekende artiesten! Van feestzangers uit bijvoorbeeld Café Bolle Jan (Amsterdam) tot grote sterren als De Dikdakkers, VanMike, Stef Ekkel of André Hazes – alles is mogelijk!

De standaard HoudenvanOranje.NL show is voorzien van licht en geluid tot maximaal 600 personen. Daarnaast is er de kleine variant (ideaal voor bedrijfsfeesten), maar kan er ook worden utigepakt met de XL setting tot 1.000 bezoekers. Bent u al voorzien van geluid? Geen probleem – wij maken ook graag gebruik van het aanwezige geluidssysteem!

HoudenvanOranje.NL boeken

HoudenvanOranje.NL komt standaard inclusief een uitgebreid LED DJ meubel en een 6 meter breed decor, DJ/ presentator en geluidstechnicus. In geval van optredens door meerdere artiesten komt er een HoudenvanOranje.NL coördinator mee zonder extra kosten.

De HoudenvanOranje.NL show is uitermate geschikt voor dorpsfeesten, feesttenten, discotheken, campings, jaarmarkten, bedrijfsfeesten en ga zo maar door. Laat u geheel vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden van deze show!

HoudenvanOranje.NL boeken doe je exclusief bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van HoudenvanOranje.NL neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van HoudenvanOranje.NL. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Voor meer informatie kijk je op de website www.houdenvanoranje.nl 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...