Bel: 0523 208 007 of mail:

Housekeepers

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 personen


De Housekeepers boeken bij Artist Agency Nederland

De Housekeepers bestaat uit zanger Jake Reese, ook wel bekend als Jaap Reesema, en DJ Faulhaber. Deze 2 heren met jarenlange ervaring op het podium hebben de handen ineen geslagen. In een uur durende set komt, van 1991 tot nu, van elk jaar de grootste dance hit voorbij. Ze hebben eigen remixes gemaakt van de oudere nummers en uiteraard zingt Jake ook een aantal van zijn eigen hits met DJ Hardwell. De Housekeepers boeken is vanaf nu mogelijk!

Jake Reese en DJ Faulhaber

Jake Reese en Faulhaber zijn beide ras entertainers en met deze herkenbare muziek maken ze er altijd gegarandeerd een mega feest van. Deze act is ook te boeken met danseressen, LED Wall en Faulhaber kan ook avondvullend draaien. Kortom genoeg mogelijkheden om er een top feestje van te maken!

De Housekeepers boeken

Wil jij De Housekeepers op jouw event? De Housekeepers boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland. Aarzel niet en bel voor meer informatie naar 0523 208 007. Een email sturen kan ook altijd! We voorzien je graag van meer informatie en checken direct de beschikbaarheid voor jouw event.

De Housekeepers boek je voor een set van 1x 60/90/120 minuten. Ook is het mogelijk om danseressen of een LED wall bij te boeken tegen meerprijs. De Housekeepers zijn ook perfect te combineren met een bekende act uit de nineties. Denk bijvoorbeeld aan de Vengaboys, Alice DJ of Twenty 4  Seven. We informeren je graag over de vele mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk een avondvullend programma te maken met daarin De Housekeepers verwerkt als rode draad.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...