Bel: 0523 208 007 of mail:

iAM Trevor

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


iAM Trevor boeken bij Artist Agency Nederland

De energieke Trevor, ook wel bekend als iAM, is een rasechte entertainer. Elke vrije minuut die hij heeft, is hij te vinden in zijn thuisstudio waar hij zijn raps en nieuwe tracks opneemt. Als deelnemer aan het SBS6 programma House of Talent hoopt Trevor het zo lang mogelijk vol te houden met als enige doel uit te groeien tot een bekende popster! iAM Trevor boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Het schrijven van teksten is, naar eigen zeggen, Trevors ‘superpower’. Naast het schrijven van deze teksten weet hij zijn publiek te entertainen met zijn swingende dansmoves. De ijdele Trevor besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk en hij is vaak in de nieuwste kledingtrends te spotten. Zijn muzikale droom is om mensen te vermaken, troosten, te raken maar vooral te entertainen met zijn muziek.

  

iAM Trevor boeken

iAM Trevor boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van iAM Trevor neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van iAM Trevor. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

House of Talent

House of Talent is een nieuw dagelijks tv-programma dat begint waar alle andere talentenjachten stoppen, namelijk bij de lancering van jouw carrière! Samen met zeven andere artiesten woon je in één huis en werk je keihard aan je eigen muziek en carrière. Je bent dagelijks op tv te zien waardoor je enorme exposure hebt en een grote fanbase kunt opbouwen, omdat je elke dag kunt laten zien wat je kan en hoe je groeit als artiest en als persoon.

Ervaren artiestenmanagers begeleiden je en zullen er alles aan doen om je te laten doorbreken. Je gaat singles uitbrengen, optreden in het hele land en jezelf zoveel mogelijk promoten, op social media en daarbuiten.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...