Bel: 0523 208 007 of mail:

Jackfire boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set en uniek decor


Samenstelling:

4 personen


Jackfire boeken bij Artist Agency Nederland

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest! Jackfire boeken kan nu!

Jackfire LIVE

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX. Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Standaard voldoende voor 1.500 man. Jackfire Live Band bestaat uit de getalenteerde broers: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

Jackfire boeken

Jackfire boek je eenvoudig via Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie om direct een geheel vrijblijvende optie aan te vragen. Jackfire is te boeken inclusief geluid en licht tot 1.500 personen, of op basis van backline (de band maakt dan gebruik van het aanwezige licht en geluid – in overleg).

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...