Bel: 0523 208 007 of mail:

Jan and Only Band boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. A-set en ledwall


Samenstelling:

1 persoon (+ band?)


The Jan and Only Band boeken bij Artist Agency Nederland

Rasentertainer, zanger en toetsenist Jan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het artiestenvak. Hij zet de zaal gegarandeerd op zijn kop met zijn 5 virtuele bandleden. Een bijzondere ervaring! The Jan and Only Band! Pianovirtuoos en zanger Jan Rooymans bestormt het toneel en neemt u mee in een muzikale rollercoaster om niet te vergeten!  Een optreden van de Jan and Only Band boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland.

Virtuele Band

De bandleden van The Jan and Only Band zijn niet zomaar bandleden, het zijn virtuele medespelers die elkaar tot in perfectie aanvullen. Het woord perfectie wordt gebruikt omdat het lijkt alsof deze bandleden elkaar aanvullen en aanvoelen voor 100%. Echter bestaat The Jan and Only Band uit slechts 1 persoon, maar dan in een meervoud van vijf. Op de LED wall achter Jan spelen de andere bandleden geprojecteerd mee, dit zorgt voor een unieke en verbazingwekkende ervaring.

Verzoekjes altijd welkom!

In een 45 minuten durend optreden passeren fragmenten van hits en medleys van o.a. Marco Borsato, Armin van Buuren, Guns ’n Roses, Queen, Guus Meeuwis en vele anderen de revue. Als klap op de vuurpijl zal Jan het tempo opvoeren en eindigen met de alom bekende hits van niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo en DJ Paul Elstak. Om deze rollercoaster van hits niet te laten ontsporen zal Jan ook tussen de medleys door achter zijn vleugel plaatsnemen om verzoekjes van de gasten spelen, om daarna snel het tempo met The Jan and Only Band weer op te voeren.

The Jan and Only Band boeken

Een optreden van The Jan and Only Band boeken doe je bij Artist Agency Nederland. The Jan and Only Band inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van The Jan and Only Bandneem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Jan and Only Band. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Over Jan Rooymans

Jan is geen onbekende in het artiestenvak. Als toetsenist van de Golden Earring en de Crazy Pianos weet hij als geen ander hoe hij het publiek dient te entertainen. Daarnaast is Jan een begenadigd songwriter en heeft hij verschillende songs geschreven voor onder andere Tino Martin, VanVelzen, Ruth Jacott, Frans Duijts, Wolter Kroes, Simone Kleinsma en Fluitsma & van Tijn. The Jan and Only Band: een lust voor oog en oor! Er zijn ook nog diverse andere avondvullende combinaties mogelijk met de andere acts van Jan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...