Bel: 0523 208 007 of mail:

Jannes

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 5.850
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Jannes boeken bij Artist Agency Nederland

Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. Wij Vieren Het Leven is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten. Jannes boeken doe je bij Artist Agency Nederland

Koning der Piraten

Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen. In september 2012 togen zijn fans massaal naar de Rotterdamse Ahoy, waar Jannes met een uitverkochte show liet zien tot de grootste artiesten in het land te behoren. Een man van het volk. Het schoolvoorbeeld van een artiest die groot geworden is door volledig zichzelf te blijven. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’. Maar de koning is niet verheven boven zijn onderdanen. “Bij mij is niemand een VIP”, aldus Jannes, die dit jaar zijn veertigste verjaardag vierde. “Iedereen is gelijk. We doen dit met zijn allen.”

Jannes 15 jaar jubileum

Wie naar zijn oeuvre kijkt, kan maar moeilijk voorstellen dat Jannes ‘pas’ 15 jaar professioneel in het vak zit. Dertien reguliere albums, een kerst-cd, ontelbare singles en een kloeke verzamelaar telt de collectie nu, en het einde is nog niet in zicht. “Iemand vertelde me onlangs dat ik een van de meest productieve artiesten in Nederland ben”, aldus Jannes. “Ik sta daar niet zo bij stil. Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten.” Zijn jubileum werd groots gevierd met een uitverkochte show in het Gelredome Arnhem.

Jannes boeken

Jannes boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Jannes neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Jannes . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...