Bel: 0523 208 007 of mail:

Jelle B

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 45 minuten


Omschrijving:

Incl M-set


Samenstelling:

1 persoon


Jelle B boeken bij Artist Agency Nederland

Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat Jelle het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum is hij bezig om heel Nederland te veroveren. Niet alleen mateloos populair bij de studenten en de aanverwante studentenfeesten, maar ook een graag geziene gast op dorpsfeesten en in kroegen. Jelle B boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Jelle B in de hitlijsten

Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde vorig jaar in Chicago en heeft bijna alle feesttenten van het land gezien. Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, “De Pionier” “Mooi”, “Annabella” en “Simpel” stonden hoog in de diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders.

Jelle B boeken

Jelle B boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Jelle B neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Jelle B. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...