Bel: 0523 208 007 of mail:

Joel Borelli Show

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.195
(excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

M-set


Samenstelling:

1 persoon


Joel Borelli Show boeken bij Artist Agency Nederland

Music and Madness

Een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joel Borelli heeft jarenlang gespeeld met de beste piano entertainers uit Europa en Amerika in de Scheveningse pianobar Crazy Piano’s. Nu geniet hij grote bekendheid in het (inter)nationale pianoclub circuit (Miami, Dubai, Monaco, Zurich). Joel brengt op zijn piano een brede mix aan muziek.

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan.

Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Crazy Piano’s.

Joel Borelli Show boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Informeer vandaag nog naar beschikbaarheid of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...