Bel: 0523 208 007 of mail:

John West boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.295
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


John West boeken bij Artist Agency Nederland

John West werd geboren in Den Haag op 23 juni 1988. Muziek heeft vanaf jongs af aan zijn leven beheerst. Hij is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens is John altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest, al was dat nou thuis of op school. John West boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Weet wat je begint

Nadat John vanaf zijn 14e jaar als DJ aan de slag ging was op zijn 18e verjaardag het moment aangebroken om de microfoon te pakken en samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit ” I’ll go where the Music takes me” heb gezongen. In samenwerking met Mike werd zijn eerste single opgenomen “Weet wat je begint” die hij in 2012 nog een keer uitbracht in een hele andere versie.

Jouw blik, jouw stem

Na diverse singles te hebben uitgebracht in het Nederpop genre sloeg John West in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. Zijn woorden waren “Manfred ik wil een keer een feest liedje” John hoefde eigenlijk weinig aan te geven want meteen voelde Manfred aan wat hij precies wou. En ja daar kwam die dan. Na niet zo lang nadenken pakte hij pen en papier toen hij klaar was riep hij: Ik heb hem ! “Jouw Blik Jouw Stem” en dit was hem. Door dit liedje komt John West tot de dag van vandaag nog steeds in plaatsen waar hij het bestaan niet vanaf wist.

Toppers in Concert

Na diversen singles stond er iets heel groots voor de deur: John kreeg samen met een paar collega’s de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert 2012″ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena” 200.000 mensen heeft hij gezien in 3 dagen tijd. In 1 woord “Fantastisch”.

Bloed, Zweet & Tranen

Begin 2015 deed John West mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar hij super trots op is. Daarna is John gaan werken aan zijn 3e Album die hij presenteerde in Februari 2016. Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op “Bloed, Zweet & Tranen” is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 (Zijn geluksgetal) kan laten lopen. Met als titel hoe kan het ook anders:”Jouw glimlach op je mond”

John West boeken

John West boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van John West neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van John West. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...