Bel: 0523 208 007 of mail:

Jonna Fraser boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Jonna Fraser boeken bij Artist Agency Nederland

Na het winnen van de Popprijs met rapcollectief New Wave bestormde Jonna Fraser solo de streaming charts en niet zonder succes. Zijn hit ‘Do or Die’ met Broederliefde is goed voor miljoenen Spotify streams en ook opvolger ‘Ik Kan Je Niet Laten’ is een grote hit. Zowel de EP’s ‘Blessed’ 1 en 2 als zijn debuutalbum ‘Jonathan’ leverden Jonna Fraser een nummer 1 positie op in de albumchart en hij was met live-band onder andere te zien op Pukkelpop en Lowlands. Na een aantal losse releases in 2018 komt er komend najaar een nieuwe album van hem uit. Het mag duidelijk zijn dat Jonna Fraser niet stil zit en vastberaden is aan de top van de Nederlandse hiphop scéne te blijven. Jonna Fraser boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

New Wave Album

Eind 2014 brengt Jonna Fraser zijn debuut EP ‘Maatje 45’ uit. De free download wordt goed ontvangen binnen de Nederlandse hiphop wereld. In februari van 2015 vertrekt Jonna met delegatie jonge rappers en producers naar Schiermonnikoog om muziek te maken. Dit leidt tot het album ‘New Wave’, dat tijdens het optreden op Lowlands met de gouden status wordt bekroond. De single ‘Hoog/Laag’ waar Jonna Fraser op mee doet ontvangt bovendien de platina status. Inmiddels is het album platina en hebben twee andere singles met Jonna Frasers de gouden status bereikt.

Noah’s Ark

In september 2015 wordt bekend gemaakt dat Jonna Fraser is getekend bij Noah’s Ark. Dit wordt gevierd met de release van de videoclip ‘Hoop Ellende’ met labelgenoot Hef, afkomstig van Jonna Fraser zijn ‘Alle Tijd’ EP die hij in november 2015 uitbrengt op Noah’s Ark. Met videoclip releases van ‘Simpel’ en ‘Ik Zag Je Staan’ met Ronnie Flex en Idaly gooit Jonna hoge ogen en claimt daarmee een plek in de Topdown Tour van Lil Kleine.

Ik Kan Je Niet Laten

Eind april 2016 luidt de Zaandammer zijn nieuwe EP in met de release van de single en videoclip van ‘Do Or Die’ met Broederliefde. Tijdens de releaseparty van zijn ‘Goed Teken’ EP in Melkweg Amsterdam ontvangt Jonna een gouden plaat voor de single ’Ik Zag Je Staan’ met Ronnie Flex en Idaly. Zes weken na het uitbrengen van ‘Do Or Die’ ontvangt Jonna live bij Giel Beelen een platina award voor zijn single met Broederliefde. Dat is een goed teken. Vervolg singles ‘Motion’ en ‘Ik Kan Je Niet Laten’ worden in samenwerking met FunX op dezelfde dag uitgebracht in combinatie met videoclip. In de aanloop naar zijn 4e EP verscheen in 3e week van september de video van de track “5 Shows”. Op 14 oktober 2016 verschijnt zijn nieuwe EP genaamd Blessed onder Noah’s Ark.

Jonna Fraser boeken

Jonna Fraser boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Jonna Fraser neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Jonna Fraser. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...