Bel: 0523 208 007 of mail:

The Adele Project

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.250
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 90 minuten


Omschrijving:

Incl. B-set


Samenstelling:

8 personen


Adele als lookalike and soundalike is toch wel uniek.

Een succesvolle theatertour was het begin van een onvoorstelbare band die na het theater ook inzetbaar zijn voor clubs en diverse mogelijkheden voor ieder soort feest of festival.

Hello, Rolling in the deep, Someone like you, Chasing pavements en natuurlijk Skyfall: wie kent deze nummers niet? Het is slechts een kleine greep uit het ongelooflijke repertoire van de Britse zangeres en superster Adele.

De sensationele en ontroerende show is veel meer dan alleen een eerbetoon aan één van de grootste popsterren uit onze tijd. De band neemt de bezoekers mee op een verrassende speurtocht naar de kracht en de magie van Adele. In The Adele Project vormen deze muzikanten een krachtige eenheid die wordt gekenmerkt door een betrouwbare, beheerste basis in drums en bas aangevuld met een bevlogen en melodieus gitaargeluid, een subtiel pianospel en warme, krachtige achtergrondzang. De muzikanten brengen hun individuele klasse samen in een prachtige, solide basis voor de vocale kunsten van Jolanda. Je voelt en beleeft alle energie en passie van Adele tijdens deze show, die het verhaal verteld van de hobbelige weg die Adele heeft gelopen op weg naar haar legendarische optreden in de Royal Albert Hall.

Theater, muziek en zang

Zangeres Jolanda Knecht, (die niet voor niets “de Nederlandse Adele” genoemd wordt), heeft een natuurlijk talent om zang en theater te combineren waarbij gaandeweg Adele op een innemende manier tot leven komt. Jolanda wordt ondersteund door een zevenkoppige band. De leden traden onder andere op met René Froger, Gerard Joling, Anita Meyer en Marco Borsato.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...