Bel: 0523 208 007 of mail:

Just Like Bono & The Edge

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.950
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

2 personen


Bono en The Edge

Sam en Pieter zijn erg geliefd met hun professionele act “Bono en The Edge” waarin ze het bekende duo van U2 op indrukwekkende wijze imiteren. Tijdens het eerste gedeelte van de act wordt u verrast door een spektaculair optreden van een sexy buikdanseres tijdens het nummer “Mysterious Ways”. Als Bono daarna zijn vriend en gitarist The Edge verwelkomt op het podium, is het feest compleet. Met alleen een akoestische gitaar waarbij de bekende gitaardelay niet wordt vergeten, maakt dit duo een onvergetelijke ervaring van uw evenement of partij.

Bono en The Edge laten in deze act zien dat de muziek van U2 op ieder feest enorm veel sfeer brengt. Van privé feest tot carnaval en van bedrijfsevenement tot huwelijksceremonie: overal is U2 verrassend gewenst en populairder dan ooit.

Laat je verrassen met akoestische versies van Sunday Bloody Sunday, Desire en I Still Haven’t Found What I’m Looking For. Met de echte gitaar van The Edge staan de meeste toehoorders perplex.
Bent u enthousiast geworden door zijn stem en wilt u Sam en Pieter als look-alikes boeken? Neem dan nu contact op en reserveer deze geweldige act.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...