Bel: 0523 208 007 of mail:

Kaj van der Voort

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Inc. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Kaj van der Voort boeken bij Artist Agency Nederland

Kaj van der Voort begon zijn carrière op 11 jarige leeftijd toen hij in 2007 gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. Begin 2013 nam Kaj deel aan het internationale TV-format “X-factor” als de Boyband B-Brave. Ze wisten de derde plek te behalen, wat een platencontract bij Sony Music Entertainment opleverde. Na de break-up van B-Brave in 2017 en een fantastisch dans debuut in Dance Dance Dance, samen met MAAN, besloot Kaj verder te gaan met een succesvolle solo-carrière. Kaj van der Voort boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland.

B-Brave populairste boyband

Dat B-Brave de meest populaire boyband van de Benelux wordt blijkt uit de unieke prestaties van de band van de afgelopen jaren:

  • Debuutalbum “De eerste Date” 11 weken op nr. 1 in Nederlandse album charts
  • 3 jaar op rij Nickelodeon ‘Kids Choise Award’ voor ‘Favoriete Act Nederland/België’
  • De single ‘One Night Stand’ van de tweede EP ‘LOS’ werd triple platina
  • Meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams

Hitkrant Hittegolf Hunk

Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 heeft Kaj de presentatie van de Hittegolf Awards voor zijn rekening genomen. Eind 2017 heeft Kaj samen met danspartner Maan meegedaan aan het tv programma ‘Dance Dance Dance‘, waarin hij de spreekwoordelijke sterren van de hemel danste. Deze zomer vloog Kaj langs alle Europese badplaatsen als reisreporter van Gogo’s Totally Summer.

In december 2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo EP ‘Alles Is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op Youtube al bijna een half miljoen views en is op Spotify inmiddels ruim een half miljoen keer beluisterd. In de videoclip van zijn laatste single ’Wakker’ zingen BN’ers mee met het nummer terwijl ze wakker worden en aan het ochtendritueel beginnen.

Kaj van der Voort boeken

Kaj van der Voort boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. We voorzien je graag van beschikbare data en plaatsen graag een geheel vrijblijvende optie voor je. Neem vandaag nog contact op voor een optreden van Kaj van der Voort.Een optreden van Kaj bestaat uit een mix van eigen repertoire, covers als ‘Alles Is Liefde’ (BLØF), ‘Energie’ (Ronnie Flex), ‘One Night Stand’ (B-Brave) én een medley van Nielson, Marco Borsato en Volumia! Naast zangoptredens is Kaj ook te boeken voor presentatieklussen.

Kaj van der Voort Info:

Website Kaj van der Voort
Instagram
Facebook
Snapchat: Kajleroy

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...