Bel: 0523 208 007 of mail:

KaramBAM! boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.250
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. A-set


Samenstelling:

Band


KaramBAM! boeken bij Artist Agency Nederland

Een mega energiek PowerTrio die van de grootste feesttenten tot en met de zwoelste bruiloften er altijd een uniek feest van weet te maken!! Geen voorgekauwde setlijsten, maar puur op gevoel en supersnelle improvisatie! Een oneindig repertoire met rappe interactie, das KaramBAM! KaramBAM! is uniek in haar aanpak. Of het nu de ’70′s of ’80′s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor deze band is niets te gek. Met diverse originele medleys houden ze het tempo er goed in. Steekwoorden van de show zijn: flexibiliteit, humor, enthousiasme, cabaret, interactie met het publiek. Dit alles gekoppeld aan een enórme repertoire kennis. Een optreden van KaramBAM! boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

KaramBAM! repertoire

Met KaramBAM! haalt u een band in huis met een onuitputtelijke repertoirelijst. Wat denkt u van Crease of The Blues Brothers? Of wilt u liever een foxtrot dansen? Normaal, Mooi Wark, Rammstein of toch liever Jan Smit of Frans Duijts? Nederpop wordt gespeeld maar wat te denken van wat lekkere rocknummers. Happy hardcore? Of liever wat latin nummers…

KaramBAM! verzoekjes

Er kunnen tijdens de show speciaal voor de band ontworpen verzoekboekjes worden uitgedeeld. Er is onmiddellijk interactie met uw gasten. En ook hiervoor geldt: “niks is KaramBAM! te gek”

KaramBAM! special FX

Optioneel is KaramBAM! te boeken met een uitgebreide show. We nemen dan extra mee:

  • DJ X-Plode
  • Geluid tot 1000 personen
  • Speciaal ontworpen inflatables
  • Confetti shooters
  • Uitgebreide lichtshow

KaramBAM! boeken

Een optreden van KaramBAM! boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van KaramBAM! neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van KaramBAM!. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...