Bel: 0523 208 007 of mail:

Kees Haak

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.195
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Kees Haak boeken bij Artist Agency Nederland

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader.. Het jaar 2017 was een zeer succesvol jaar voor de goedlachse zanger geworden, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen zoals recentelijk met André Hazes. Kees Haak boeken is volop mogelijk!

Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft.  Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is  je moeder niet thuis?” en natuurlijk de allergrootste hit “Foxy foxtrot”  hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Met de uitgebrachte singles “Dat moet je niet doen joh” en “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”, heeft hij al menig publiek aan het dansen gekregen. Met de singles en videoclips ¨Het Is Weer Zomer¨, welke single werd verkozen tot HHF- Zomerhit 2017, en ¨Alle vrouwen zijn de baas!¨ staat Kees nu volledig op het netvlies van velen en is hij regelmatig terug te vinden in de diverse media.

Kees Haak boeken

Kees Haak boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland. Kees is te boeken voor een half uur feest, maar ook voor een avondvullend programma, eventueel inclusief liveband! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct vrijblijvend de beschikbaarheid op te vragen. Een avond Kees Haak staat voor een avond gezelligheid, vrolijkheid, een groot feest en een melancholische knipoog naar de muziek van zijn vader gecombineerd met de hippe sounds van nu. Om in de gedachte van zijn vader te blijven:

“Haak gevraagd, feest geslaagd!”

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...