Bel: 0523 208 007 of mail:

Kelly Ross boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 120 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


DJ Kelly Ross boeken bij Artist Agency Nederland

DJ Kelly Ross ontstond na Oh Oh Europa. De Rotterdamse besloot een dj-cursus te volgen en ze bleek hier talent voor te hebben. Kelly Ross werd haar artiestennaam en steeds vaker kreeg ze boekingen binnen. In het begin voornamelijk in Nederland, maar al snel ging ze de landsgrens over. Ze draaide een zomer aan de costa’s van Spanje en maakte een paar jaar later zelfs een grote stap door naar Aruba te verhuizen. Een uitstekende keuze, zo bleek, want vanuit het Caribische gebied was ook Amerika dicht bij. Inmiddels heeft Kelly Ross daar ook geregeld klussen. Niet alleen als dj, maar ze ontwikkelt zich ook steeds verder als producer. Kelly Ross boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Kelly Ross in Temptation Island VIPS

DJ Kelly Ross gooit het met Temptation Island VIPS over een andere boeg. Ze Nederlandse bouwde een carrière als dj en producer op, maar maakt nu een uitstapje naar televisie. Ze is één van de verleidsters in Temptation Island VIPS. Kelly Ross vormt als verleidster een serieuze bedreiging voor de vier mannen die zich in Mexico juist moeten zien te gedragen. Kelly blijkt namelijk de werking van een magneet op mannen te hebben. Kelly Ross heet in het echt overigens Kelly Knol, maar ze gebruikt liever haar artiestennaam. Hoe Kelly precies bij Temptation Island VIPS terecht is gekomen is niet bekend, maar dat het programma er met haar een gangmaker bij heeft moge duidelijk zijn. Als DJ is Kelly Ross het uiteraard gewend om er een feestje van te maken. Dat zal ze ook in Temptation Island VIPS moeten doen, zodat de drank rijkelijk vloeit en de mannen die eigenlijk trouw aan hun partner moeten zijn toch de fout in gaan.

Kelly Ross boeken

DJ Kelly Ross boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Kelly Ross neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kelly Ross . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...