Bel: 0523 208 007 of mail:

Kenny B boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Kenny B boeken bij Artist Agency Nederland

Kenny B zingt al vanaf zijn achtste. Een tijd voerde hij de band ‘Fransisco’ aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse leger, ‘Mofo’. Op zijn 28e kwam Kenny B naar Nederland. Maar zijn succesvolle carrière zorgde ervoor dat hij regelmatig in het buitenland en nog veel vaker in Suriname te vinden was. Toch mag Kenny een muzikale laatbloeier genoemd worden. Pas sinds 2006 heeft de muziek zijn volledige aandacht. Het ging gelijk als een speer en twee van zijn albums werden overzees zelfs tot het beste van dat jaar gekroond. “Ik wilde mezelf eerst in het Engels en Surinaams in de spotlight zetten”, aldus Kenny B. “De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden. Leent het Nederlands zich wel voor reggae? Kom je in het Engels niet beter weg met bepaalde woorden en uitdrukkingen?” Kenny B boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

In 2015 scoorde Kenny B een gigantische hit met “Parijs”, welke de meest gedraaide plaat werd in de eerste maanden van 2015 op alle radiostations.

Kenny B boeken

Kenny B boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Kenny B neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kenny B. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Kenny B is ook te boeken met live band.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...