Bel: 0523 208 007 of mail:

Kids of the 80s boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 240 minuten minuten


Omschrijving:

Incl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Kids of the 80s boeken bij Artist Agency Nederland

Kids of the 80’s is een virtuele rondreis door de jaren 80-90, tijdens een 4.5 uur durende show waarbij videoclips zich afwisselen met live muziek van een zangeres en een saxofonist. Kids of the 80’s is een spectaculaire show voor jong en oud. Iedereen kent de hits. In combinatie met veel CO2, beeldschermen, opblaasbare gitaren, ballen en confetti is het een feest waarbij niemand stil kan blijven staan. Dit alles, gerund door vaste DJ Geert Bergers. Kids of the 80s boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

DJ Geert Bergers

DJ Geert Bergers neemt een bijzondere plaats in in de Nederlandse DJ wereld. Ooit begonnen met mixen in de garage van zijn ouders en inmiddels een fenomeen in de wereld van de Nederlandse (bedrijs)feesten etc. Zeer breed georiënteerd, geen standaard setjes en altijd inspelend op hetgeen van hem verwacht wordt. Geert is de koning van het mixen en mixt feilloos meerdere muziekstijlen door elkaar, zodat iedereen een leuke avond heeft.

Geert draait in veel zaken in Nederland, Duitsland en België en is hij een paar keer per jaar te zien op het party eiland Ibiza. Beeld en geluid zijn zijn grote passies. Geert is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo draait Geert eventueel bij zijn muziek spectaculaire beelden op 4 of 5 levensgrote videoschermen, waarmee je echt de aandacht van je publiek weet te trekken. Vertel je verhaal (bijvoorbeeld als je gaat trouwen), product of bedrijfspresentatie eens met wat humor op verschillende schermen en je boodschap blijft zeker hangen.

Kids of the 80s boeken

Kids of the 80s boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Kids of the 80s neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kids of the 80s . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...