Bel: 0523 208 007 of mail:

Kleurstof boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Band


Kleurstof boeken bij Artist Agency Nederland

Een frisse samenstelling van rasmuzikanten met allure! Deze zes jonge entertainers snappen als geen ander hoe je met hoog niveau muziek een publiek vermaakt en laat dansen.  Met maar liefst twee zangeressen en een toetsenist/zanger op front een allround coverband. Naast een ‘reguliere’ band-opstelling is standaard een blazer/ percussionist aanwezig. Dat geeft nog nét even dat stukje extra dynamiek in de verschillende up-tempo covers die ze ten gehore brengen. Kleurstof is echte aanrader voor ieder feest waar gedanst moet worden! Kleurstof boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Bandleden Kleurstof

De jonge entertainers van Kleurstof zijn niet alleen super getalenteerd op hun eigen instrument, maar weten ook nog eens ontzettend goed wat een feest nodig heeft om nét even dat beetje meer te geven. Van bruiloft tot groots evenement; Kleurstof is de ideale coverband voor jouw event! Coverband Kleurstof bestaat uit de volgende muzikanten:

Melissa Meewisse – vocals
Esmee van Dijk – vocals
Jasper van der Deen – Toetsen / vocals
Mick van Heijningen – Gitaar
Remco Ledder – Bass
Berend Zandbergen – Drums

Kleurstof boeken

Kleurstof boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Kleurstof neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kleurstof . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...