Bel: 0523 208 007 of mail:

Kraakthelder boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Band


Kraakthelder boeken bij Artist Agency Nederland

Pas op! Deze heren laten het donderen alsof de bliksem inslaat! Keihard energiek en vertrouwde meezingers, krachtige rock covers, guilty pleasures… alles komt voorbij. Deze stuiterende liveshow wil je meemaken. Luidkeels en met de handen in de lucht. Hoe groot de tent ook is; Kraakthelder laat het knallen! Kraakthelder boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Kraakthelder bandleden

Alleskunner Ruud Poll denkt alle instrumenten beter te kunnen bespelen dan de andere getalenteerde bandleden, maar gelukkig houdt hij het alleen bij zingen. Met zijn humor en interactie weet hij altijd het dak eraf te krijgen. Hu ha huh! Deze Johnny Bravo, beter bekend als Gerben Maas, speelt beter gitaar dan Jimi Hendrix en laat tijdens zijn gitaarsolo’s menig vrouwenhart sneller kloppen. Is vrijgezel, maar niet tegen zijn vriendin vertellen. Casanova en bassist Richard Jansen weet meer over anderen dan zichzelf. Vandaar dat hij de fundering vormt van Kraakthelder met zijn scherpe bas-skills. Kennen jullie Richards sprongetje al? Roy Boksebeld als als decibellenmachine XXL een grootverbruiker in drumstellen, drank en droge broodjes bal bij de pomp. Zo lomp als hij slaat, zo strak zijn zijn ritmes. Op toetsen vind je Ronald, de levende jukebox. Hij begeleidt de band met zijn toetszinnige kunsten en goudeerlijke wereldverhalen. Zijn richtingsgevoel op de toetsen is gelukkig beter dan die op de weg.

Kraakthelder boeken

Kraakthelder boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Kraakthelder neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kraakthelder. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...