Bel: 0523 208 007 of mail:

Loco Loco Discoshow

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.750
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 90 min minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

3 personen


Loco Loco Discoshow boeken bij Artist Agency Nederland

De Loco Loco Discoshow is al 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit. Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase. Deze dj’s gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een Dj met korfbalbekers en bladblazers? De Loco’s schakelen moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette hits. Ze grabbelen in hun platenbak naar Disco, New Wave en Rock, maar ook verrassende feestplaatjes, vette partyknallers van nu en dansplaten van de jaren ’90. Het publiek wordt als een muzikale flipperbal heerlijk heen en weer geschoten. Loco Loco Discoshow boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

MC Stevie Starlight

Onder leiding van Mc Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes. Het publiek kan hiermee ouderwetse sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk! De ‘Drive-in-goeroes’ van de Loco Loco Discoshow staan niet alleen garant voor swingen. De ogen van het publiek worden gestreeld door de outfits, decor en charmante danspasjes. Dus Ambiance en voetjes van de vloer!

Feest der herkenning

Elke show belooft weer een feest der herkenning te worden voor wat betreft oude en vergeten liedjes, waaronder swingende Disco, ouderwetse Nederpop en overheerlijke gitaarmuziekjes. De drie vinylofielen lappen daarbij alle conventionele dj-technieken aan hun hoge blokhakken. “Niemand scretcht zoals zij” zeggen bekende (inter)nationale DJ-s. Tussen de plaatjes door verrassen zij het publiek met gezellige spelletjes waaronder “Stop en leg ‘m d’r op”, “de Vlaggenzwaai competitie”, “De Beren-crowdsurf-race” en de inmiddels wereldberoemde “sambaballenwedstrijd”. Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?

Loco Loco Discoshow boeken

Loco Loco Discoshow boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Loco Loco Discoshow neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Loco Loco Discoshow. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...