Bel: 0523 208 007 of mail:

Marieke van Asch

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


Marieke van Asch boeken bij Artist Agency Nederland

Een showact die van het podium af knalt! Show sensatie “Marieke van Asch & Band” staat garant voor een spectaculaire show met live muziek, zang en dans! 3 charmante zangeressen, 4 professionele muzikanten en 2 showdansers maken dit tot een energieke act met mooie lichtshow en visuals. Dé openings- of afsluitingsact bij uitstek voor (bedrijfs)evenementen, dinnershows, festivals en buitenpodia! Marieke van Asch boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland.

Marieke van Asch

Zangeres Marieke van Asch is frontvrouw van deze Showband en staat al van jongs af aan op de planken. Ze is een veelzijdig talent die niet alleen goed kan zingen, maar ook als danseres laat zij de zalen zwingen. Samen met haar background singers en danseressen Lisa Michels & Charmaine Kloof brengt deze showact bekende songs van easy listening tot uptempo top40 songs van deze tijd.

Marieke van Asch boeken

Marieke van Asch boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Marieke van Asch neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Marieke van Asch . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Deze showact / coverband is geschikt voor bedrijfsfeesten, studentengala’s, dinershows en andere feesten. Gegarandeerd een top show voor uw evenement. Deze act is in verschillende formaties te boeken van tape-act tot volledige showact met live band en dansers! Er is tevens een avondvullend programma mogelijk incl. Deejay en aanvullende acts. Neemt u contact met ons op voor extra informatie en eventueel maatwerk. Voor deze act geldt een laagste prijs garantie, wat inhoudt dat deze act nergens goedkoper te boeken is!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...