Bel: 0523 208 007 of mail:

Nielson boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 20 minuten minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Nielson boeken bij Artist Agency Nederland

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. Nielson boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Met het succes groeiden niet alleen zijn verantwoordelijkheden, maar ook zijn zelfvertrouwen en ambitie. En de behoefte om zichzelf écht te laten zien. Want hoe trots hij ook is op alles wat hij eerder schreef, Nielson heeft de wereld meer te bieden dan alleen vrolijk volume.

“Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, meer over mezelf vertellen in mijn nummers. Ik ben er klaar voor om te laten zien wie ik echt ben, wat ik belangrijk vind. Het lukt me nu veel beter om woorden te geven aan grote gebeurtenissen, zonder het uit te schreeuwen. Omdat ik als mens ben gegroeid, wilde ik mezelf als muzikant opnieuw uitvinden. Om weer de connectie met mijn muziek te voelen, en om nog dieper te connecten met de mensen die naar mijn muziek luisteren.”

Op de nieuwe tracks maken akoestische klanken plaats voor elektronische beats. Als de tekst daarom vraagt, past Nielson zijn zangtechniek aan. Minder volume, meer beleving: “Kwetsbaarheid is mijn kracht geworden”. Elke track is een zoektocht naar een diepere laag die de muziek nog meer “smoel” geeft.

Voor Diamant, de nieuwe single, werkt Nielson samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Een heel bewuste keuze: na nederpophits als Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans en Mannenharten ambieert Nielson nu een sound met internationale allure. En ook voor de tour en het festivalseizoen met zijn band heeft hij grote plannen: “De liveshows worden zó gruwelijk!”

Nielson boeken

Nielson boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van Nielson ? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van Nielson !

Nielson op social media

www.nielsonmusic.nl
www.facebook.com/nielsonmusic
www.twitter.com/nielsonmusic
https://instagram.com/nielsonmusic/
www.youtube.com/nielsonmusic

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...