Bel: 0523 208 007 of mail:

Noel James boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl. A-set


Samenstelling:

2 personen


Noel James boeken bij Artist Agency Nederland

Op zijn 18e begon hij pas aan zijn eerste muzieklessen, maar in de jaren die volgden zette Noel James al gauw stappen richting het grotere publiek en is hij uitgegroeid tot een fulltime muzikant.

Noel James (27) is een zanger, songwriter en bovendien een veelzijdige frontman met ervaring in verschillende bands. Sinds enkele jaren fungeert hij als frontman van een folk band waarmee hij internationale ervaring mee heeft opgedaan en aandacht heeft verschaft in met name België, Duitsland en Scandinavië.

Noel James bij X-Factor

Op twintigjarige leeftijd nam Noel deel aan X-Factor en bereikte de 2e liveshow als onderdeel van de door het programma samengestelde boy band 4-Granted. Een ervaring die hem enorm heeft gemotiveerd hard te werken voor een carrière in de muziek.

Juli 2016 rondde Noel zijn conservatorium studie Jazz/Pop Zang af in zijn huidige woonplaats Zwolle. Zowel zijn eigen muziek als zijn interpretaties van andermans songs worden doorgaans zeer gewaardeerd en zo heeft Noel James de naam mensen te kunnen raken met zijn stem.

James is in het bezit van een warme, crooner-achtige stem die in allerlei stijlen en gelegenheden uit de verf komt. In duo-vorm speelt hij bekende en minder bekende songs, speciale verzoekjes en een aantal verrassende eigen songs.“ Live wordt Noel begeleid door zijn vaste gitarist of pianist.

Noel James boeken

Noel James boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om meteen een vrijblijvende optie te plaatsen. Je bereikt ons via het contactformulier aan de rechterzijde, of door een mail te sturen aan contact@artistagency.nl, of door te bellen met 0523 208 007

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...