Bel: 0523 208 007 of mail:

The Outhere Brothers

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 8.000
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 25 minuten


Omschrijving:

Excl. geluid


Samenstelling:

2 personen


The Outhere Brothers boeken bij Artist Agency Nederland

Wij zijn trots te kunnen melden dat The Outhere Brothers boeken voor de Europese markt nu ook mogelijk is bij Artist Agency Nederland! Het Amerikaanse eurodance en hip house duo scoorde in de jaren ’90 wereldhits met hun singles ‘Boom Boom Boom’ en ‘Don’t Stop (Wiggle Wiggle)‘. Het duo werd de derde act die het voor elkaar kreeg om met de eerste twee singles op #1 te staan in Engeland! ‘Don’t Stop (Wiggle Wiggle)’ werd hun grootste hit in Nederland, terwijl ‘Boom Boom Boom’ wereldwijd hun grootste succes was. Er werden meer dan een miljoen exemplaren van de single verkocht en in Australië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland stond het nummer in de top 5.

Het nummer ‘Fuk U In The Ass’ werd gebruikt in een ludieke commercial voor taalcursussen en stond in 1994 kortstondig in de Nederlandse hitlijsten. Ook ‘La La La Hey Hey’ en ‘If You Wanna Party’ (in samenwerking met Molella) deden het goed in binnen- en buitenland.

The Outhere Brothers boeken

The Outhere Brothers boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. Gage is inclusief reiskosten en verblijf.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...