Bel: 0523 208 007 of mail:

Papa di Grazzi

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.950
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 75 + 1x 60 incl. voorprogramma minuten


Omschrijving:

Incl. C-set + ledwall


Samenstelling:

Band


Papa di Grazzi boeken bij Artist Agency Nederland

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself.  . Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook impact al jaren tot de Nederlandse top van cover en  partybands. Papa di Grazzi is dan ook niet voor niets “Uw muzikale sleutel tot een geslaagd evenement”. Papa di Grazzi boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De absolute top van het feesttenten circuit

Papa di Grazzi behoort, met ongeveer 100 shows per jaar in binnen en buitenland,   zoals de mensen uit het vak het noemen tot ,, de absolute top ” van het feesttentencircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede.  Met beide benen op de grond is hun ,, speel motto”.

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. 

Papa di Grazzi: Meer dan een band…

Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen w.o. een superscherpe 6 mm Led Wall, superdeluxe geluid en een licht systeem die je elders in Nederland amper bij Top 100 bands tegen zult komen. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ,, u vraagt wij spelen ” momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

Er  is natuurlijk erg veel te vertellen over deze band, maar het beste is en blijft natuurlijk om Papa di Grazzi aan den lijve te ondervinden. Daarom hopen we je zo gauw mogelijk bij een show te zien.

Papa di Grazzi boeken

Papa di Grazzi boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Papa di Grazzi neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Papa di Grazzi . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Boekingstip van Papa (Albert) zelf:

Wij beginnen met onze eigen gitarist/dj en saxofoniste met gepaste geluidsterkte bij het mixeiland midden in de zaal. Daarna starten wij een knalset van 75 minuten daarna 30 minuten pauze en daarna een set van 60 + toegift. Dit is veruit de mooiste optie omdat de band begint wanneer het publiek er daadwerkelijk klaar voor is. De dj/ saxofoniste geven een eigentijdse  draai aan het geheel wanneer de mensen binnenkomen en even moeten acclimatiseren. Mocht u de hele avond gebruik willen maken van een (externe) dj dan is dit bespreekbaar.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...