Bel: 0523 208 007 of mail:

Phil Collins Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

in overleg minuten


Omschrijving:

Backline


Samenstelling:

Incl. band


The Phil Collins Experience (UK) met‘DEANO’, Europa’s beste Phil Collins tribute artiest en impersonator. Deano’s stem and voorkomen zijn vrijwel identiek aan die van Phil Collins zelf, wat zorgt voor een overtuigende show vol entertainment alsof je aanwezig bent bij een concert van de voormalig Genesis frontman zelf.

The Phil Collins Experience is gespecialiseerd in de authentieke reproductie van de grootste hits van superster Phil Collins. Een perfecte band die vanaf het eerste nummer de unieke sfeer van Phil Collins en Genesis weet neer te zetten is de solide basis van dit concept.

Tijdens deze spectaculaire show komen alle grote hits voorbij, zoals “Sussudio”, “In The Air Tonight”, “Against All Odds”, “Invisible Touch”, “I Can’t Dance” en natuurlijk ook nummers van Phil’s met Oscar bekroonde film soundtrack ‘Tarzan’. Deze hoogstaande band bevat topmuzikanten, zangers en interactief entertainment van hoog niveau. De illusie is perfect, de muziek overweldigend en de sfeer is betoverend. Al na een paar nummers zal je de verwarring opmerken dat het gaat om Deano met The Phil Collins Experience en niet om de wereldster zelf!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...