Bel: 0523 208 007 of mail:

Pleun Bierbooms

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Pleun Bierbooms boeken bij Artist Agency Nederland

Pleun Bierbooms was als kind al volop aan het genieten van zingen. Thuis voor de spiegel, voor het slapen gaan nog een liedje of stiekem achter de computer kruipen en doen alsof ze in een videoclip speelde. Op de basisschool verzamelde ze dan ook alle moed bij elkaar om de solo te zingen in de groep 8 musical. Op de middelbare school schreef ze zich in voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten. Ook zijn er pogingen gedaan bij The Voice Kids waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. Pleun: ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Pleun Bierbooms boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland.

The Voice of Holland

In 2016 voelde ze zich klaar voor ‘de grote stap’ en deed ze auditie voor The voice of Holland. Voor Pleun was dit de meest bijzondere ervaring in haar leven tot nu toe. Ze heeft een geweldige band met coach Waylon opgebouwd en samen sleepten ze de eerste plaats binnen! Een droom die uit komt. Pleun wist de coaches te overtuigen met haar versie van ‘A Million Years Ago’ van Adele en zij koos op haar beurt voor Waylon. Pleun Bierbooms wist stand te houden in de live shows en bereikte zelfs de finale van The Voice of Holland, waarin ze met haar eerste single, “What hurts the most” en “From this moment”, het prachtige duet met coach Waylon op de eerste plaats wist te eindigen. Pleun is daarmee The Voice of Holland 2017 en klaar voor optredens door het hele land!

Pleun Bierbooms boeken

Wat Pleun nu het liefste doet is eigen muziek maken, haar eigen verhaal creëren en dat over brengen naar haar publiek. Nu treed ze graag op en geniet ze van alle deuren die voor haar open gaan! Pleun Bierbooms boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct de beschikbaarheid van Pleun te checken. Een vrijblijvende optie aanvragen is altijd mogelijk! We helpen je graag naar een spetterend optreden van Pleun.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...