Bel: 0523 208 007 of mail:

Popgunnn boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.650
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60/90 of 2x 60 minuten


Omschrijving:

Backline


Samenstelling:

6 personen


Popgunnn boeken bij Artist Agency Nederland

Alleen de allervetste dance, rock en hip hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt. In één doorlopende set van 90 minuten* vliegen 60 hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme. Popgunnn boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Mashups en medleys

Met ijzersterk bedachte mash ups & medleys worden alleen de beste hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s classics van 2Unlimited en Peter Andre. Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, confetti shots en lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

Popgunnn en 2Unlimited

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90s act 2Unlimited was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90s Festivals in Scandinavië.

VOCALS – ASTRID KUNST
VOCALS – ALEX SAMS
KEYS – YONO RAKSOWIDJOJO    
GUITAR – DOMINICK AMATSAHIP         
BASS & MOOG – REINIER BLOMMAERT
DRUMS – ERIK LAND

* Twee sets van 60 minuten is ook mogelijk!

Popgunnn boeken

Popgunnn boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Popgunnn neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Popgunnn . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Een optreden van Popgunnn is geschikt voor uiteenlopende events, van grote evenementen als feestweken tot bedrijfsfeesten tot en zelfs bruiloften – niets is ons te gek!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...