Bel: 0523 208 007 of mail:

PPM Band boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set


Samenstelling:

6 personen


PPM Band boeken bij Artist Agency Nederland

PPM is anders. In het land van coverbands waar de één nog cooler/vernieuwender/grootser is dan de ander, houden wij het bij de basis: de muziek. Met die muziek gaan we dan wel alle kanten op. We kunnen alles spelen en doen dat ook op verzoek (via sms). We vliegen in sneltreinvaart van de hak op de tak in medleys die als huiswerk dienen voor de mash-up bands van tegenwoordig. Maar bovenal, we zijn voor jong tot oud ‘gezellig’. Daarmee bedoelen we dat we een band zonder poeha zijn: we zijn één met het publiek en maken samen het feest. Bij ons is ‘What you see is what you get’. Daar wordt je bij de meeste bandleden overigens niet blij van, maar gelukkig hebben we ook Loes nog 😉

PPM band staat al jaren bekend als één van de betere coverbands die ons land rijk is en heeft meerdere grote artiesten live op het podium mogen begeleiden. Met frontvrouw Loes Lammertink op vocals wint de PPM band het ook op het vlak van zangeres met de beste looks!

PPM is (on)gewoon gezellig! Een band die altijd en overal zorgt voor een uitzinnig publiek! Niet de zoveelste band die hipper, grootser of flitsender dan wie dan ook is. Nee, een band zonder poeha die elk publiek van begin tot eind pakt. Door heel het land wordt de band geroemd om haar hoge muzikaliteit, performance en interactiviteit. Requests via SMS (ze spelen álles!), Karaoke, Live-Instagram, Mash-ups en ga zo maar door. PPM doet het en verdomde goed ook!

De laatste jaren maken ze furore onder leiding van alleskunner Herman en Loes, de mooiste zangeres van Nederland. De band bestaat al 40 jaar in wisselende bezetting en kent vele hoogtepunten. Bijna iedere nationale artiest is wel een keer begeleid door PPM en haast iedere feesttent in Nederland heeft door deze band al op z’n kop gestaan. Wanneer het (on)gewoon gezellig moet zijn: PPM!

De band neemt standaard een LED-Wall, Confettishooters en CO2 mee. Flames is op aanvraag mogelijk.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...