Bel: 0523 208 007 of mail:

PROJECT X

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 50 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set en licht


Samenstelling:

5 personen


PROJECT X boeken bij Artist Agency Nederland

Vijf strak gestylde, partysoldiers gaan samen met jou de strijd aan met het uitsterven van een echt goed feest! In een show vol extreem visueel geweld waarin je wordt bekogeld met vuur, CO2, lasers & visuals, weet je niet wat je overkomt! Vol gas blazen zij decennia aan hits over je heen overladen met special FX en spectaculaire verrassingen. Aan het eind van elke avond is een ding zeker, dampend en zwetend ga je naar huis! PROJECT X boeken… Je mag er pas over praten once you’ve seen it…

PROJECT X “I WAS THERE!”

Project X is het “boss-level” onder feesten, a virtual game of music. Ben jij de onvermoeibare strijder die het energieke gevecht tegen de eindbazen van Project-X aan durft te gaan?

De warm-up van de avond wordt verzorgd door een eigen support act. Een lekkere binnenkomer voor het publiek dat zichzelf al laat gaan op de beats van de band. Nietsvermoedend voor dat wat komen gaat!

Het wordt donker, dekking zoeken heeft geen zin meer. Het doek valt, vanaf dat moment wordt je meegezogen in de wereld van Project-X. Een spervuur aan hits valt je aan! De charts van Spotify en Apple Music worden in sneltreinvaart live leeggetrokken. Je zal al je party skills in de strijd moeten gooien om het bij te benenZe hebben de experience, the looks, the power en the attitude voor een oververhitte avond. De werkelijkheid zal even niet meer bestaan.

Pas na de big bang gaat de powerknop op off en zul je het weten. Is het game over of ga jij voor the next level?

PROJECT X boeken

PROJECT X boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg met Project X!

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...