Bel: 0523 208 007 of mail:

Quido van de Graaf boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.595
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

1 persoon


Quido van de Graaf boeken bij Artist Agency Nederland

Quido van de Graaf, geboren op 20 april 1991 in Den Haag, kreeg het zingen met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven. Van 2012 tot 2016 brengt Quido eigen albums en singles uit als ‘Zo Alleen’,  ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Hij treedt veelvuldig op en staat in veel voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Tino Martin, Gordon, Wolter Kroes. In het programma The Voice of Holland gooit Quido momenteel hoge ogen in het team van Lil’ Kleine. Quido van de Graaf boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Quido van de Graaf: Geef me vannacht

Ondertussen is hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single komt in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Momenteel is Quido te zien bij The Voice of Holland en is hij door naar de 2e live show! Het kan niet anders dan dat Nederland nog veel van deze sympathieke zanger zal gaan horen!

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Quido van de Graaf neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Quido van de Graaf. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...