Bel: 0523 208 007 of mail:

Release boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

Band


Release boeken bij Artist Agency Nederland

RELEASE is dé nieuwe coverbandsensatie van het moment die door de combinatie van adembenemende vocals, strakke choreo’s en unieke arrangementen elk feest tot een fenomenaal hoogtepunt brengt. Release boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Gegarandeerde feestgarantie!

Met een bezetting van zes muzikanten en twee danseressen zorgen zij voor een gegarandeerde feestsensatie. Doordat de groep uitsluitend uit professionals uit de muziek en danswereld bestaat, zorgt RELEASE voor een bijzonder hoge kwaliteit van spel, uitstraling en uiteraard: enthousiasme!

RELEASE laat het los en laat zich gaan. Een sensationele beleving waar de ‘hits van nu’ en de ‘classics van vroeger’ voorbij komen. Een hoge kwaliteit van muzikaal samenspel, choreo’s en een denderende show ontmoeten elkaar in een onvergetelijke ervaring. Stop thinking, start dancing!

100 Mash-ups

Tijdens de show van RELEASE komen in korte tijd bijna 100 nummers langs in mash-ups en medleys van allerlei artiesten en stijlen. Alle songs zijn mee te zingen en te dansen, dus we geven een 100% feestgarantie! Lasers, Sparkular FX en uitgebreid licht ondersteunen de ijzersterke choreografieën en het muzikaal geweld – het mag duidelijk zijn: entertainment staat voorop!

Release boeken

Release boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Release neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Release . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...