Bel: 0523 208 007 of mail:

Ren Je Rot Show

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. decor en A-set


Samenstelling:

2 personen


Ren Je Rot Show boeken bij Artist Agency Nederland

Ren je Rot met De Dikdakkers: garantie voor spektakel! Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’ De Ren Je Rot Show boeken doe je bij Artist Agency Nederland!

Ren Je Rot

‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden al kinderen richting drie verschillende antwoorden op een vraag. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen en juist door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie te lanceren. ‘Met de techniek van deze tijd kan het niet anders dan een groot spektakel worden,’ ‘Naast een groepsuitje is het ook een geschikt evenement voor dorpsfeesten, scholen etc.’

De Dikdakkers

De grote hits van De Dikdakkers zullen in deze show zeker niet ontbreken. Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repertoire.

Ren Je Rot Show boeken

De Ren Je Rot Show boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Samen met Anton en Hans van De Dikdakkers zullen we er alles aan doen om jou een onvergetelijke show te bezorgen! Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie of om direct de beschikbaarheid te checken. We voorzien je graag van een (geheel vrijblijvende) optie.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...