Bel: 0523 208 007 of mail:

Coverband ROBINSON boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek tot 1.000 personen


Samenstelling:

Band


Coverband ROBINSON boeken bij Artist Agency Nederland

Feest en reis mee op de lekkerste klanken uit de 80’s, 90’s en zero’s. Onderweg pakt de band natuurlijk ook de beste dance- classics, de actuele top-40 en de swingende soul-hits mee. Een show van ROBINSON zit vol energie, enthousiasme en interactie en staat garant voor dansen, springen en meezingen! Coverband ROBINSON boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

ROBINSON wordt gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat het publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke muzikale expeditie die de band samen met het publiek beleeft. Deze 6 rasmuzikanten hebben samen 1 missie die pas is geslaagd wanneer iedereen geniet, lekker los gaat op de dansvloer en vol nieuwe energie weer naar huis gaat!

ROBINSON show

ROBINSON zet niet alleen muzikaal een knallende show neer, maar zet ook hoog in op visueel gebied. De videowall (5×2 meter) en lichtshow vullen de band op professionele en interactieve wijze aan. Naast hun eigen visuals is het ook mogelijk om eigen video’s geheel in de stijl van het evenement te laten zien.

Coverband ROBINSON boeken?

Een optreden van coverband ROBINSON boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Coverband ROBINSON inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van ROBINSON neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van ROBINSON. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...