Bel: 0523 208 007 of mail:

Rochelle boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.500
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. geluid


Samenstelling:

3 personen


Rochelle boeken bij Artist Agency Nederland

Nadat Rochelle Perts (1992) in 2011 op negentienjarige leeftijd X-Factor won heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze brak internationaal door met de hit ‘Shotgun’, een samenwerking met Yellow Claw. ‘Shotgun’ kon op meer dan 73 miljoen YouTubestreams, 20 miljoen Spotify streams en wereldwijde airplay rekenen, en belandde in diverse landen in de iTunes top 10. Rochelle boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

All Night Long – Rochelle

Afgelopen februari bracht Rochelle na een reeks feature singles met Electronic Dance Music-artiesten haar eerste solo track uit. In “All Night Long’ hoor je de eigen sound van de zangeres en waar ze vocaal gezien toe in staat is. Het nummer werd opgepakt door Radio 538, Q Music, SLAM! En FunX. “All Night Long” kwam tevens gelijk in de top 40, bleef daar maar liefst 23 weken en haalde de Gouden Status. Met meer dan 8.5 miljoen plays op Spotify en meer dan 7 miljoen views op YouTube heeft Rochelle zich bewezen als succesvol artieste en is ze iemand om in de gaten te houden terwijl ze werkt aan haar internationale carrière.

Tijdens het filmen van “All Night Long” in Suriname ontmoette Rochelle de Nederlandse DJ Sandro Silva. De twee klikten op muzikaal gebied en maakten samen de plaat “Breaking Walls”, welke in juni 2016 werd uitgebracht op het kanaal van “Young Elephants”.

Return of the Mack (Lady Bee ft. Rochelle)

Begin 2015 werkte Rochelle samen met Lady Bee en brachten zij samen ‘Return of the Mack’ uit, een cover van de wereldhit van Mark Morrison uit 1996. De remix van Oliver Heldens werd meteen opgepakt door Slam! FM en tevens ook door het Amerikaanse Sirius XM. Afgelopen zomer ging Rochelle de studio in met het energieke trio Dirtcaps, waarmee zij de zomerse hit ‘Fools Paradise’ tot stand bracht.

Rochelle boeken

Rochelle boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Rochelle neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rochelle . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Rochelle is vanaf heden te boeken als solo tape-act (1x 30 minuten)

http://instagram.com/rochelleofficiel
http://www.rochelleperts.nl/

https://www.facebook.com/rochellemusic
https://www.youtube.com/user/rochellepertsmusic

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...