Bel: 0523 208 007 of mail:

Rodel Rob boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.125
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Rodel Rob boeken bij Artist Agency Nederland

Rodel Rob is er met een Super Spitze Schnelle Schlager Show. (Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen. Rodel Rob is te boeken mit seinem super spitze schnelle Schlager Show. Dé Après-Ski 3.0. sensatie in binnen- en buitenland! Rodel Rob boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Rob schoot ooit als een rode lichtflits aan je voorbij op de baan, maar op het podium kun je tijdens een optreden echt niet om hem heen. Hij zet de hele tent auf z’n Kopf! Een vol half uur: meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In zijn fantastische Rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest!

Rodel Rob boeken

Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Zijn act past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een Après-Ski avond of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat! Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, hij is top! Rodel Rob boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Rodel Rob neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rodel Rob. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...