Bel: 0523 208 007 of mail:

Romy Monteiro

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl, M-set


Samenstelling:

1 persoon


Romy Monteiro boeken bij Artist Agency Nederland

Romy Monteiro, geboren te Utrecht op 13 november 1992, heeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd, maar sinds ze er een paar jaar geleden achter kwam dat ze toch kon zingen wil ze niets anders meer. Na haar verpletterende auditie bij The Voice of Holland kan niemand meer om haar heen. Romy kreeg de hoofdrol te pakken in de succes musical The Bodyguard en verbaasde iedereen met haar ongelooflijke talent. Romy Monteiro boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De dochter van Antje Monteiro werd geboren in hartje Utrecht. Romy is alleen door haar moeder opgevoed. Haar Portugees-Braziliaanse vader speelde al jong geen rol meer in haar leven. Hoewel Romy en Antje daardoor een erg sterke band hebben ontwikkeld wilde Romy aanvankelijk niet in de voetsporen treden van haar moeder. Romy vond een baan achter de schermen meer iets voor haar en besloot de opleiding Marketing-Communicatie in Amsterdam te gaan studeren.

The Voice of Holland

Toch kwam deelname aan The Voice of Holland 2014 voor iedereen onverwacht. Hoewel zij niets liever wilde dan beginnen aan haar zangcarrière, was Romy nog onervaren en erg onzeker. Toch heeft Romy besloten om de sprong in het diepe te maken en mee te doen aan deze succesvolle talentenjacht. Want, waar kan kun je een betere start maken dan op televisie bij RTL4? Coach Marco Borsato had niets dan lovende woorden voor haar: ‘Waar Romy loopt gaat het licht aan’, zo sprak hij tijdens de Battles.

The Bodyguard

Inmiddels is Romy’s carrière in een stroomversnelling geraakt. Romy Monteiro maakte namelijk in september 2015 haar musical debuut in The Bodyguard als Rachel Marron. De musical is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen. Wekelijks zingt Romy in haar rol als Rachel Marron vele hits van Whitney Houston, waaronder een van de grootste wereldhits ‘I Will Always Love You’. De musical The Bodyguard is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

“Vanaf het eerste moment dat Romy auditie bij ons deed verraste ze ons met haar talent. Het is niet eenvoudig om recht te doen aan Whitney Houston maar wij zijn er van overtuigd dat zij het kan.” – Albert Verlinde, Algemeen Directeur en Producent Stage Entertainment NL

“Ik ben zo vereerd en blij dat ik de rol van Rachel Marron mag gaan spelen. De muziek van Whitney Houston is heel speciaal voor mij. Mijn moeder, Antje Monteiro, zong vroeger altijd al de nummers van Whitney Houston, ik ben er dus echt mee opgegroeid. Nu mag ik straks in het theater deze prachtige muziek zingen.” aldus Romy.

Romy Monteiro boeken

Romy Monteiro boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Romy Monteiro neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Romy Monteiro . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Naast haar vele shows in The Bodyguard is Romy Monteiro tevens te boeken als (gast)zangeres tijdens uiteenlopende evenementen.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...