Bel: 0523 208 007 of mail:

Rondje Doe Maar

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.950
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek en reiskosten


Samenstelling:

Band


Rondje Doe Maar boeken bij Artist Agency Nederland

Het is bekend dat de populairste Nederlandstalige band aller tijden, DOE MAAR, 40 jaar bestaat. Reden voor de band om dit jaar een zeer beperkt aantal jubileumconcerten te gaan doen. Helaas zal lang niet iedereen in de gelegenheid zijn om dat mee te kunnen maken. Domweg omdat de clubtour uit slechts 13 concerten bestaat in Nederland en België. Jammer voor een groot gedeelte van de nog immer enorme schare fans van Doe Maar. Iedereen zou zich nog wel eens willen onderdompelen in die opwindende tijd met alle prachtige Doe Maar hits. Het goede nieuws is dat Doe Maar bij hun jubileumviering ondersteuning krijgt van een uitstekende stand: Rondje Doe Maar boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

“Niet Flauwvallen Maar Meezingen”

Rondje Doe Maar is een band die werkelijk iedereen, in elke zaal en op elk festival, dorpsfeest, stadsevent of andere aangelegenheid de mogelijkheid biedt om het feest mee te vieren. Rondje Doe Maar is een door Doe Maar officieel geautoriseerde band, die onder het motto “Niet Flauwvallen Maar Meezingen” het volledige repertoire op gelijkwaardige wijze weet neer te zetten.

Doe Maar tribute band

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar tributeband! In eigen stijl brengen wij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia zijn wij in ons element. Hierbij mag natuurlijk onze landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red e.a. Spelplezier is onze bindende factor. Dit enthousiasme slaat direct over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf!

Rondje Doe Maar boeken

Wilt u buiten de officiële clubtour toch meedoen met de viering van het Doe Maar jubileum, maar ontbreekt het aan budget of is Doe Maar zelf bezet, dan is er toch de mogelijkheid om volop mee te doen met het inzetten van de ‘hulpsinterklazen’ van Rondje Doe Maar. Bekijk de promovideo, luister naar de perfecte vertolking van de voor iedereen meezingbare hits van toen en zie het overweldigende enthousiasme dat ook Rondje Doe Maar teweeg brengt. Rondje Doe Maar boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...