Bel: 0523 208 007 of mail:

Ronnie Flex

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Ronnie Flex is een man met een plan, een duidelijk omlijnt en uiterst concreet plan. Hij draagt het al jaren met hem  mee en hij ziet het plan zo duidelijk voor zijn ogen dat de realisering ervan voor hem het simpelweg volgen van de  stappen is die hij in zijn hoofd al ontelbare keren genomen heeft. Het is het plan dat de jonge Capellenaar motiveert  honderden beats te maken, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend te proberen producties nog beter,  strakker en veelzijdiger te maken. Ronnie Flex heeft een plan. Dat plan is de grootste hiphopper te worden die  Nederland ooit gezien heeft.

Flex werkt hard aan zijn debuut album, dat gereleased zal worden op Nederlands meest gerenommeerde hip hop  label, Top Notch. Het geluid zal in het verlengde liggen van dat wat te horen was op “Allermooiste Feestje” van Mr Polska, het succesvolle nummer waarop Flex een feature had maar met meer van het onmiskenbare Ronnie Flex  geluid. Productie is in handen van Flex en Boaz v/d Beatz., een combinatie die garant staat voor vooruitstrevende  maar melodieuze hip hop – met een goede dosis grime en dubstep erin gedumpt.

Ronnie Flex werd geboren in 1992 in het Havenziekenhuis in Rotterdam als Ronell Langston Plasschaert. Muziek  wordt er met de paplepel ingegoten want hij heeft muzikale ouders (moeder zingt en speelt piano, vader produceert). Dit zorgt ervoor dat hij als kleine peuter stuitert op beats van Dr Dre en een uitgebalanceerd dieet  van DJ Premier, Biggie en Motown krijgt. Vanaf zijn 14e begint het in jonge Flex te kriebelen en begint hij beats te maken en raps te schrijven. Dat gaat hem goed af, heel erg goed zelfs. Het leidt tot zijn eerste groep “Jupiter Bwois” (oorspronkelijk Jupiter Negers). Die groep zorgt dat Flex’s talenten al gauw aandacht krijgen en binnen korte tijd  werkt hij mee aan het album van Gers Pardoel. ‘Bwois zet er een punt achter en Ronnie Flex  besluit solo verder te gaan. De leerling van de Pop academie ROC Zadkine neemt deel aan de High School Music Competition wat uitmondt in een finaleplaats. Ook de finale van de Grote Prijs Van Nederland wordt behaald. Ronnie
Flex de solo artiest is een feit.

En waar ligt het einddoel? Met de release van het eerste album is het weer een  stap dichterbij. Flex heeft het talent en de focus die nodig is om te worden wat hij altijd al wilde, nu kost het alleen  nog maar tijd. Geef hem dat en het plan is niet langer een plan maar werkelijkheid. De onmiskenbare werkelijkheid dat Ronnie Flex de grootste hiphopper is die Nederland ooit gezien heeft.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...