Bel: 0523 208 007 of mail:

Rote Rudi boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995,00
(excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Rote Rudi boeken bij Artist Agency Nederland

De meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”. Rote Rudi boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Rote Rudi Live

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rosenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begint al gelijk goed met zijn nieuwe single, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après ski König: DJ Maurice.

Rote Rudi boeken

Rote Rudi boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Rote Rudi neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rote Rudi. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...