Bel: 0523 208 007 of mail:

Roxeanne Hazes

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.250
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

1 persoon


Roxeanne Hazes boeken bij Artist Agency Nederland

De carrière van Roxeanne Hazes (18 januari 1993) bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje.

Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, maar met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Begin dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en sprongen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Deze single is op het moment de ‘harde schijf’ op Radio538. De komende tijd maakt Roxeanne haar debuutalbum af. Dit zal na de zomer verschijnen bij Top Notch.

Roxeanne Hazes is nu te boeken met live band en als tape-act. Vanaf oktober zal Roxeanne Hazes met haar aankomende album en live band de poppodia in gaan. 

Roxeanne Hazes zal komend seizoen elke maand in De Wereld Draait Door te zien en te horen zijn. Daarbij is de zangeres met haar muzikanten de nieuwe huisband, die elke laatste vrijdag van de maand de media-uitzending opluistert.

Roxeanne volgt daarmee Sue the Night op, de huisband van het vorige seizoen. Eerdere huisbands van DWDD waren Roel van Velzen, Moke, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon en Lucas Hamming. Met haar band bekende liedjes hertalen voor DWDD.

“We gaan alleen Nederlandstalig zingen”, vertelde Hazes. “En niet alleen bestaande liedjes. Maar we willen ook nummers gaan hertalen naar het Nederlands. Het is een hele uitdaging.” Zij noemt haar eigen stijl “levenspop”.

Beluister de nieuwe single op Spotify, en boek Roxeanne Hazes hier.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...