Bel: 0523 208 007 of mail:

Roxette Tribute

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 75 minuten


Omschrijving:

Backline


Samenstelling:

6 personen


Look Sharp! De “Nummer 1” Roxette Tribute

Look Sharp! is de Roxette Tributeband van de Benelux. 100% in de stijl en met de sound van de succesvolste Zweedse bands aller tijden. De grootste hits als “The Look”, “Joyride”, Listen To Your Heart” vliegen je om de oren. Selva (Marie Frederiksson) en Marco (Per Gessle) worden begeleid door een liveband en brengen de tophits van Roxette zoals het origineel. Alsof dé échte Roxette voor je staat! Look Sharp! heeft niet alleen de “looks” van Roxette, maar ook de sound. Een show van Look Sharp! bestaat uit 100% hits, die bij iedereen bekend zijn. Stevige popsongs, afgewisseld met innemende ballads. Dat is Roxette, dat is Look Sharp!

TRIBUTE

Roxette is één van de meest succesvolle Zweedse band ooit. Het Zweedse duo bestaat uit Per Gessle en Marie Fredriksson dat eind jaren ’80 zijn eerste hit scoort met ‘The Look’. Roxette brengt in totaal tien studioalbums uit met als laatste wapenfeit het album Good Karma (2016). Roxette bezit méér dan zestien TOP 10 hits!

DE SHOW

Look Sharp! biedt een show van 75 minuten hits en meezingers van de Zweedse band Roxette op een zo origineel mogelijke manier. Daarnaast is het ook mogelijk om Look Sharp! te boeken met het Berlin String Ensemble. Dit is een show met prachtige arrangementen van de Roxette-hits.

DE BAND

De band bestaat uit de volgende bezetting:,
Selva Arguello Paz – zang
Marco ter Beek – zang/gitaar
Tim Thedinga – keyboards
Bryan Wolfs – basgitaar
Tim van Elteren – gitaar
Tim Vriesema – drums

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...