Bel: 0523 208 007 of mail:

Roy Donders

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. A-set


Samenstelling:

1 persoon


Roy Donders boeken bij Artist Agency Nederland

Roy Donders, de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop. Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium. In het voorjaar van 2018 hoopt Roy zijn nieuwe album te presenteren. Roy Donders boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Roy Donders is bekend van:

  • Realitysoap Roy Donders; Stylist van het Zuiden
  • Eigen kledinglijn, Rojamis, en kledingwinkel in Tilburg
  • Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je ‘T Ritme Van M’n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard)

Roy Donders boeken

Roy Donders boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Roy Donders neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Roy Donders . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...