Bel: 0523 208 007 of mail:

Ruben van der Meer boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Ruben van der Meer boeken bij Artist Agency Nederland

Ruben van der Meer is naast zijn activiteiten op TV en in de theaters ook te boeken als MC/ DJ. Hij draaide op Dance Valley, Sneakerz, Lowlands, Dutch Valley en in diverse clubs. Zijn performance is energiek met een hoog entertainmentgehalte! Van 2004 tot en met 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de LAMA’S, het populaire programma van BNN waar hij in 2017 en in 2019 meerdere malen de Ziggo Dome mee uitverkocht. Ruben van der Meer boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Over Ruben van der Meer

Ruben speelde ook in verschillende speelfilms/ series als Alles is Liefde, Papadag en Baantjer Ruben had de hoofdrol in de film de Masters en Plan C. Tevens is hij voor deze rol genomineerd in Nederland voor beste acteur. In het buitenland heeft hij voor deze zelfde nominatie een award gewonnen. In 2019 staan er weer een aantal TV programma’s, theaters en festivals op de planning en is hij bezig met het maken van een eigen film. Iedereen kent hem, iedereen mag hem en je komt nooit meer van hem af.

Ruben van der Meer boeken

Ruben van der Meer boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Ruben van der Meer neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Ruben van der Meer. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Ruben van der Meer volgen via social media? Check zijn Instagram hier!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...