Bel: 0523 208 007 of mail:

Ruby Prophet boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Ruby Prophet boeken bij Artist Agency Nederland

De 28-jarige Ruby is al langere tijd actief als professioneel artiest. Ze begon in de urbanscene als danseres en mc die ook de zangpartijen over de dj-tracks zong, maar kreeg last van haar stem. Zij bleek poliepen te hebben ontwikkeld en na de operatie om deze te verwijderen gooide Ruby het roer om. Ze beschouwt haar stem nu als haar kostbaarste bezit en is hier heel voorzichtig mee. Ruby Prophet boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

EDM, pop en urban, deze veelzijdige beauty draait er haar hand niet voor om. Ruby heeft al aan meerdere YouTube-hits meegewerkt, waaronder het nummer ‘Invincible’ met Firebeatz & Dubvision, welke op YouTube al meer dan 11 miljoen keer is bekeken. Naast haar successen in de studio en online heeft dit podiumbeest ook met Yes-R getourd. Ze hoopt in House of Talent in de voetsporen van een van haar grote voorbeelden, Rihanna, te treden.

Ruby Prophet boeken

Ruby Prophet boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Ruby Prophet neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Ruby Prophet. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...