Bel: 0523 208 007 of mail:

Samantha Steenwijk

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.175
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Samantha Steenwijk boeken bij Artist Agency Nederland

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. Samantha Steenwijk boeken voor een optreden zal beslist een onuitwisbare indruk achterlaten!

Bloed, Zweet en Tranen

In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace.

In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team ( Vincent Claase & Hans van Vondelen ) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

Vliegende entree

In 2009 maakt Samantha een vliegende entree met ‘Kom ga mee met mij’. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Dat ze bij opkomst tijdens het concert keihard onderuit gaat is ze dan ook weer snel vergeten. Samantha; “ Dit was een complete nachtmerrie. Ik kon wel janken maar wilde mezelf niet laten kennen en ging dus (met een gekneusde pols) quasi vrolijk verder zingen. Je kijkt er enorm naar uit en dan heb je ineens zo’n Anneke Grönloh momentje.. “Achteraf moesten we er keihard om lachen want het is typisch iets voor mij om zoiets mee te maken” “Het applaus van het publiek na mijn optreden was oorverdovend”

Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxeanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen. Haar BZET single ‘Zonder jou’ (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts. Op 26 & 27 mei 2017 ging een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treed met veel enthousiasme, 2x in een uitverkochte Amsterdam Arena op bij Toppers in Concert. (Wild West, Thuis Best)

Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om direct een optie te plaatsen voor een boeking. We helpen je graag verder!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...