Bel: 0523 208 007 of mail:

Savanna

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Incl. dansers


Savanna werd geboren op 11 maart 1995. Als jongste telg van een muzikaal gezin, met ouders als muzikanten en songwriters, groeit Savanna samen met haar 2 jaar oudere broer op tot twee zeer muzikale kinderen. Op 8 jarige leeftijd had Savanna, samen met haar broer, haar internationale TV debuut in het zeer populaire Belgische en Nederlandse TV programma “In De Wereld Van K3”, waar zij het Karaoke onderdeel won.

Als zeer jonge singer-songwriter nam zij in 2005, 2006 en 2007 deel aan het “Junior Eurovisie Songfestival”. Speciaal voor haar geliefde oma schreef zij in 2006 haar hartverwarmende deelnamesong “Als Een Roos”, waarmee zij halve finaliste werd. Met ondersteuning van de ouderen “Omroep Max” bracht Savanna een jaar later “Als Een Roos” uit als haar debuut single. De gehele opbrengst hiervan schonk Savanna aan het goede doel “Ouderen”.

Na haar debuut performance voor 14.000 toeschouwers besloot Savanna voor haarzelf de lat een stuk hoger te leggen en nam zij deel aan grotere audities: “Bijna Beroemd”, “So You Wanna Be A Popstar”, “Holland’s Got Talent” en werd zij finaliste van de “Birdy Contest” van 3FM Radio. Met haar Nederlandstalige singles “Geen Kind Meer”, “Niet Voorbij” en “Vlinders” weet Savanna zich nationaal op de radar te zetten. Met haar single “Niet voorbij” scoort zij een “Single Top 100” en “Sterren.nl” hit.

Internationaal multi talent

Al snel blijkt Savanna een multitalent te zijn en laat zij zich ook graag van haar acteerkant zien in de langst lopende Nederlandse TV Soap “Goede Tijden, Slechte Tijden” en in de met “Gouden Film”, en Rembrandt Award” bekroonde speelfilm “Razend”. Nadat Savanna zich nationaal op de radar had gezet, zette zij zich met haar tweetalige singles “I Want My Radio” en “Rainbow” zich ook internationaal in de Benelux op de kaart. Met haar Engelstalige singles “Boomerang”, “I Love 2”, “Emotional Insanity” en “Kiss Me Know” zet Savanna zich geheel wereldwijd op de kaart. Met haar single “I Love 2” scoorde ze een grote nr. 1 hit in de Nederlandse “Kids Top 20” en een iTunes hit in Estland. Met “Kiss Me Know” scoorde Savanna een iTunes hit in Hongarije.

Disney Channel

In de zomers van 2014 en 2015 ging Savanna een samenwerking aan met de “Disney Channel Zomer Tour” en maakte ze als Disney artiest deel uit van dit groots opgezette concerttour door de Benelux landen met ruim 150.000 toeschouwers. Savanna weet zich inmiddels te onderscheiden als een groot perfomer met een sterke nauwe band met haar fans wereldwijd, die haar op de voet volgen en met haar contact houden via alle social media.

Groeiende populariteit

Haar groeiende populariteit leid niet alleen tot een bloeiende carrière als singer, maar ook als songwriter en producer. Savanna werkt samen met grote Billboard en Grammy Award songwriters en producers (Katy Perry, Demi Lovato, Britney Spears, Miley Cyrus, Kelly Clarkson, Madonna, Loreen, Westlife, Boyzone, Cèline Dion etc.) Savanna is een ware perfectionist en weet al haar singer-/songwriter en producer talenten perfect samen te brengen op haar debuut EP, die zij in 2016 zal gaan releasen. Inmiddels zijn wereldwijd ook top Billboard DJ’s zeer gecharmeerd geraakt van de stem, vibe en charisma van Savanna en zien zij in de nabije toekomst zeer graag een samenwerking met haar zoals zij al eerder hadden met: Selena Gomez, Katy Perry, Ariane Grande, Little Mix, One Direction, Maroon 5, Rihanna, Beoncé, Juistin Bieber, Lady GaGa, etc.

 

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...