Bel: 0523 208 007 of mail:

Sesam Sensation

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 3.775
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

2x 75 of 3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set


Samenstelling:

6 personen


Sesam Sensation boeken bij Artist Agency Nederland

De naam zegt eigenlijk al genoeg. De absolute sensatie ziet iedereen zodra de energieke én zeer charmante zangeres op het podium verschijnt. Met naast haar één van de beste zangers uit het profcircuit. Voeg daarbij 4 toffe muzikanten, een stortvloed aan te gekke songs en je begrijpt waarom SESAM SENSATION de Award “Meest Geboekte Band Van Nederland” heeft verdiend”. Sesam Sensation boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Beste Partyband van Nederland

Daarnaast heeft de band óók de Award voor “Beste Partyband Van Nederland” op haar naam staan! Niet gek toch? Vanaf de eerste minuut knallen ze met een onbeschrijflijke energie van het podium af, gaat het publiek helemaal los en laten ze een onuitwisbare positieve indruk achter!

Om het energielevel op peil te houden heeft SESAM SENSATION een vette show met 2 dikke sets van 75 minuten. Dit betekent dus maar één stop…, één pauze die het publiek ook echt nodig heeft. Deze unieke beleving kunnen we hier niet overbrengen maar moet je gewoon écht komen ervaren.

Met méér dan 2500 shows in binnen- en buitenland is SESAM SENSATION écht “The Must Have” voor in elke feesttent, voor op elk festival, voor in elke club en voor elk corporate event! SESAM SENSATION – “Professionals in entertainment”!

Sesam Sensation boeken

Sesam Sensation boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Sesam Sensation neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Sesam Sensation. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Een exclusief optreden van Sesam Sensation is ook te boeken: Optredens van Sesam Sensation kunnen worden afgestemd op de doelgroep, waardoor een optreden van Sesam Sensation geschikt is voor uiteenlopende events, van grote evenementen als feestweken, bedrijfsfeesten tot intieme bruiloften.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...